Spelregels

Spelregels van het 100ToReads-project

 • Ik doe dit louter voor mezelf.
 • Fun!
  Ik doe dit omdat ik graag lees. Als ik aan een boek begin en ik merk na 50-100 pagina’s dat dit boek me écht niet ligt, dan ga ik het ook niet uitlezen.
  Het mag misschien door vele anderen gewaardeerd worden, als IK er geen goed gevoel bij heb, leg ik het boek weg.
 • Ik zal alle boeken ook kopen.
  Ik geef toe dat ik een boeken-snob ben en dat ik graag boeken in mijn kast zie staan.
  Als het boek toch blijkt tegen te vallen (zie hierboven), dan geef ik het boek gewoon weg.
 • Tijdsdruk ?
  Ik wil met dit project 100 boeken lezen. Er is echter GEEN tijdsdruk. Als ik een drukke periode heb op het werk, dan lees ik misschien andere literatuur. Ik moet niets bewijzen. Soms kan het gebeuren dat ik een boek uit heb op een paar dagen maar er zullen ook periodes zijn, dat het veel langer zal duren.
 • Taal
  Sommige boeken lees ik in de oorspronkelijke taal. Meestal is dit Engels. Indien er een Nederlandstalige versie bestaat, dan zal ik zeker voor deze versie kiezen.

 

 

6 comments

 1. 391265 13414Yours can be a prime example of informative writing. I believe my students could learn a whole lot from your writing style and your content material. I could share this article with them. 300550

 2. 113593 364619My California Weight Loss diet invariably is an cost effective and versatile staying on your diet tv show made for men and women who locate themselves preparing to drop extra pounds and furthermore ultimately maintain a a lot healthier habits. la weight loss 568002

Leave a comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.