Deelnemers gevraagd naar onderzoek “Oefeningen in geluk “

Een tijd geleden kreeg ik een mail van 2 masterstudenten klinische psychologie van de universiteit Leiden. Ze doen een onderzoek naar “het oefenen in geluk” en ze vroegen of ze een oproep op MindWell mochten plaatsen met de verwijzing naar dit onderzoek.

Uw deelname wordt anoniem verwerkt en neemt niet veel van uw tijd in beslag.

Hieronder de oproep van deze studenten : 

Oefeningen in geluk

Doe mee met het onderzoek naar geluksoefeningen van de universiteit Leiden!

Uit eerder onderzoek is gebleken dat het mogelijk is het geluksgevoel te verhogen door het maken van een korte dagelijkse oefening. Met dit onderzoek willen wij nagaan welke oefening het beste werkt.

Doe mee en maak kans op 400 euro!
Onder alle deelnemers die het hele onderzoek afronden worden drie geldprijzen verloot.
Eén van 400 euro en twee van 100 euro.

Doe mee en maak gedurende één week dagelijks een korte oefening van 10 minuten. Op vier verschillende momenten, voorafgaand aan de oefening en vervolgens in de periode daarna, wordt een korte vragenlijst van ongeveer 10 minuten afgenomen. Voor dit onderzoek hoeft u de deur niet uit, want alles gaat via het internet. Alle gegevens worden geanonimiseerd verwerkt.

Doe mee en klik op onderstaande link!

Klik hier om deel te nemen aan het onderzoek

Onderzoeksteam Positieve Psychologie, o.l.v. Dr. Jos F. Brosschot
Instituut Psychologie
Universiteit Leiden 

 

By Ingrid V.

Creatieve 1000-poot en freelance trainer met interesses als GTD, productiviteit, persoonlijke ontwikkeling, management, blogging, technologie,

1 comment

  1. 101318 941321An attention-grabbing discussion is worth comment. I believe that you need to write more on this matter, it wont be a taboo topic nonetheless generally persons are not sufficient to talk on such topics. Towards the next. Cheers 768416

Leave a comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.