12 Blogs die je zeker eens moet bezoeken

Hieronder een kort lijstje met wat sites of blogs die de moeite waard zijn  om eens te bezoeken.

Als je zelf nog andere pareltjes kent, mag je ze met de andere lezers delen.

pixelcreatures / Pixabay

Persoonlijke ontwikkeling

 

Change Your Thoughts

http://www.stevenaitchison.co.uk/blog/

Change Your Thoughts, de blog van Steven Aitchison, is the place to be als je wil lezen over denk- en gedragspatronen, overtuigingen en denkprocessen.

Personal Development for Smart PeopleTM – Steve Pavlina . com   

http://www.stevepavlina.com/blog

Steve Pavlina wordt wereldwijd gezien als één van de meest succesvolle bloggers over persoonlijke ontwikkeling.
Hij heeft meer dan 100 artikels geschreven en vele audio-programma’s opgenomen, allemaal over een brede waaier van zelf-hulp onderwerpen, zoals productiviteit, persoonlijke ontwikkeling, time management, motivatie, …

 Sid Savara

http://sidsavara.com/

Sid Savara schrijft over persoonlijke ontwikkeling, maximale productiviteit en Life Hacking. Volg zijn blog en lees alles over het bereiken van je doelen.

Getting Things Done

 

Zen Habits

http://zenhabits.net/

Zen Habits gaat over het (terug)vinden van de eenvoud in de dagelijkse chaos van ons hectische leven. Als je Zen Habits volgt, leer je om orde te scheppen in je leven, zodat je je kan focussen op wat echt belangrijk is.
Deze blog behoort tot de Top 50 van alle blogs en heeft meer dan 175000 lezers.

GTD Times

http://www.gtdtimes.com

Zoals iedereen wel weet, wil GTD hetvolgende zeggen : “Getting Things Done”.
Dit is de titel van David Allen’s blog, waarop je kan lezen over zijn persoonlijke ervaring met tools en GTD-ondersteunende technologie.

Lateral Action

http://lateralaction.com

Productief bezig zijn is niet voldoende als hetgene je produceert er niet toe doet. Misschien is het soms tijd om van GTD af te stappen en iets anders te doen. Om te focussen op wat er echt toe doet. Hierover gaat Lateral Action.

Lifestyle Design

 

De Blog van Tim Ferriss, auteur van de VierUurWeek

http://www.fourhourworkweek.com/blog

Tim Ferriss, die genomineerd is door Fast Company als “Most Innovative Business People of 2007,” is de auteur van de New York Times bestseller “Een workweek van 4 uur”. Ook is deze blog opgenomen in de Top50 van de beste blogs.

The Art of Nonconformity

http://chrisguillebeau.com/3×5/

Op deze site vind je ongewone ideeën voor opmerkelijke en ongewone mensen. Deze blog is geschreven voor artiesten, ondernemers en iedereen die interesse heeft in het veranderen van de werled. Als jij het gevoel hebt dat “ er toch iets meer moet zijn in deze wereld” , dan is deze blog voor jou.

Persoonlijke productiviteit

 

43 Folders

http://www.43folders.com

43 Folders legt de focus op hoe jij de kwaliteit van je leven en je carrier kan verbeteren.

Productivity501

http://www.productivity501.com

Productivity501 is een site die gewijd is aan het geven van tips en tricks om je persoonlijke prouctiviteit te verbeteren. Deze site focust zich op originaliteit dus wordt er niet zo veel op gepubliceerd dan op de andere populaire blogs. Je mag ongeveer 1 artikel per week verwachten.

Life Hacks

 

LifeHacker

http://lifehacker.com/

Lifehacker is een dagelijkse blog die al prijzen gewonnen heeft. Je krijgt allerlei tips, shortcuts en downloads om slimmer en efficienter te werken. Lifehacker startte in januari 2005 en is, volgens Technorati een van de meeste geciteerde blogs.

LifeHack

http://www.lifehack.org/

Deze site wijft zich aan LifeHacks om alles sneller te doen, meer productiever te zijn en beter te organiseren.

By Ingrid V.

Creatieve 1000-poot en freelance trainer met interesses als GTD, productiviteit, persoonlijke ontwikkeling, management, blogging, technologie,

2 comments

  1. 907354 84900You should participate in a contest for among the very best blogs on the web. I will suggest this web website! 115235

  2. 867694 85424Youre so cool! I dont suppose Ive learn something like this before. So very good to search out any person with some distinctive thoughts on this topic. realy thanks for starting this up. this internet site is one thing thats wanted on the net, somebody with a bit originality. useful job for bringing one thing new towards the internet! 787091

Leave a comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.